Ribbon
Pluisjes
Logo Label
milagrow slideshow milagrow slideshow milagrow slideshow
This is an example of a HTML caption with a link.
Whatwedo

Met veel fruit en liefde gemaakt

PUUR GELUK is een artisanaal, biologisch confituurlabel van Anne Thirion. Anne is dol op fruit. De overweldigende kracht van geuren en kleuren betoveren haar. Vruchten tonen het ritme van de seizoenen. Elke maand biedt zijn eigen schatten. Plukken, proeven, ontdekken, koesteren en genieten. Vooral de zomermaanden met hun rijkdom aan vruchten (abrikoos, perzik, nectarine, kers, kriek, pruim, vijg, tomaat en nog veel meer) vormen een onuitputtelijke bron van inspiratie voor nieuwe en bijzondere smaken en combinaties. Ook de herfst en de winter schenken vruchten die met hun smaak en textuur verrassen en verwarmen. In elke confituur ligt een lente, zomer, herfst of winterdroom verborgen.

PUUR GELUK is een prachtig potje vol fruit, liefde en geluk.

PUUR GELUK creëert bijzondere en ongewone combinaties zoals framboos met zachte rozengeur – peer Thé Wu Long citron vert – peer kastanjehoning en salie – marmelade van bloedappelsien met hibiscusbloemen – kweepeer met cranberry – pruim thé des amants – abrikoos met vanille en amandel – tomaat met passievrucht – kiwi met appel en citroen – gelei van rode bessen, perzik en tijm en nog veel meer.

Het basisrecept voor elk potje PUUR GELUK gaat uit van 85% fruit en slechts 15% suiker. Bepaalde smaken worden zonder suiker gemaakt, er wordt dan gewerkt met biologisch appeldiksap.

Elk potje PUUR GELUK is liefdevol met de hand gemaakt. PUUR GELUK werkt bij voorkeur met fruit van de – lokale – biologische landbouw (zoals Milagrow), biologische ruwe rietsuiker of biologisch appeldiksap en natuurlijke pectine. PUUR GELUK verwerkt alleen fruit dat binnen een bepaald seizoen beschikbaar is. PUUR GELUK maakt bewust kleine oplagen. Dat betekent dat een smaak tijdelijk op kan zijn en hoopvol en met groot verlangen wachten op een nieuw seizoen.

PUUR GELUK wordt met de hand gemaakt, eenzelfde confituur kan dus licht verschillen in kleur, smaak of textuur. Omdat er geen bewaarmiddelen worden gebruikt, moet een geopend potje PUUR GELUK in de koelkast worden bewaard.

We hergebruiken onze glazen potjes, voor elke 20 potjes die u terugbrengt mag u een gratis potje PUUR GELUK uitkiezen.

PUUR GELUK
Met veel fruit en liefde gemaakt

Facebook