Ribbon
Pluisjes
Logo Label
milagrow slideshow milagrow slideshow milagrow slideshow
This is an example of a HTML caption with a link.
Whatwedo

meer lezen over
Bio Brood meer lezen over
De confituurtjes meer lezen over
Soep

De winkel

Wij zijn ervan overtuigd dat ieder product dat met hart en ziel geplukt, bereid of vervaardigd wordt, wacht om verspreid te worden zodat iedereen ervan kan genieten. Mooi uitgestald in onze winkel, kan iedereen kijken, ruiken, voelen en proeven van deze rijkdom.

Hetgeen wij doen, is met veel enthousiasme onze verse producten en meer te koop aanbieden.

Van de zelf organisch geteelde groenten en fruit -en alle lekkere dingen die we daar zelf mee maken-, ambachtelijk gebakken brood, taarten en zoete lekkernijen, glutenvrije producten, natuurlijke gezondheidsproducten, boeken en kaartjes, en nog veel veel veel meer: allemaal te koop in onze winkel.

MILAGROW bakker

Robin is een gepassioneerde bakker. Door veel ervaring heeft hij de roots van pure ambacht terug leren kennen. In de heerlijk geurende bakkerij in Bioboerderij Milagrow, creëert hij handgebolde broden en taarten om van te watertanden. Ontdek de originele alchemische natuur van brood, made with love.
Lees meer over het bio-brood

Confituurtjes

Wij houden het meest van confituren die op grootmoeders wijze worden bereid met verse ingrediënten. Onze zoete dame kent de kunst van het bakken en proeven als geen ander en creëert de heerlijkste lekkernijen aan haar fornuis. Hetgeen wij doen, is onze fruitbomen en bessenstruiken goed verzorgen zodat zij al dat heerlijks kan plukken en verwerken. Lees meer over de confituurtjes

Droomappelsap

Ieder persoon heeft één of meerdere dromen die de moeite waard zijn om er 100% voor te durven gaan. Als de naam van dit appelsap u hieraan mag herinneren, is één van onze dromen alvast geslaagd.
Lees meer over het droomappelsap

verse soep

Iedere donderdag maakt Pieter hier lekker verse soep van verloren groenten. Breng een bezoekje aan de markt op Vrijdag voormiddag in Aartselaar, koop een litertje bij Milagrow in de winkel of volg hem op http://www.facebook.com/soepcamper

Facebook