Ribbon
Pluisjes
Logo Label
milagrow slideshow milagrow slideshow milagrow slideshow
This is an example of a HTML caption with a link.
Whatwedo

meer lezen over
onze Groenten en fruit meer lezen over
vlees en eieren meer lezen over
Aardappelen en graan

De -bio- Boerderij

Onze manier van werken vraagt meer inzet en is zeer arbeidsintensief, maar onze gewassen en producten zijn eerlijk en puur en dat vinden wij belangrijk op de Milagrowboerderij! Al ons vlees, eieren, groenten en fruit zijn biologisch gecertificeerd.

Groenten en fruit

Wij zijn ervan overtuigd dat de natuur zelf het beste weet hoe ze haar groenten en fruit het lekkerst en gezondst laat smaken. De pure kracht van water, zonlicht, volle grond en een volk van regenwormen en lieveheersbeestjes verricht het grootste werk op de Milagrow-akkers. Hetgeen wij doen, is met respect voor de aarde zaaien, planten en oogsten.
lees meer over onze biologische producten

Vlees en eieren

Wij geloven dat koeien die vrij gras kunnen grazen, hun kalfjes op een natuurlijke manier op de wereld mogen zetten en met respect en toewijding behandeld worden, blije koeien zijn.
Hetgeen zij doen, is ons na een volwaardig leven een gezond stukje vlees schenken.
Onze kippen met totaal vrije uitloop (bio) geven iedere dag verse eitjes die we zelf gaan gebruiken in producten of zo verkopen ‘voor uw dagelijkse omelet’.

lees meer over vlees en eieren

Aardappelen en granen

Patatjes worden hier geteeld met een ruime vruchtwisseling, wat belangrijk is voor een heerlijk gezonde aardappel. Wij telen meestal drie soorten: een vroege bio-gold, licht vastkokend,
een rode zoetere raja, iets vaster en na nieuwjaar de agria, vastkokend.
De aardappelen worden met liefde gesorteerd in zakjes van 5 kg, te verkrijgen in de winkel. Los kopen of bestellen per 10 of 15 kg kan ook. De minder schilbare patatjes voederen we aan de koeien, zo gaat er niets verloren.
Het graan telen we als voer voor de kippen of om er brood van te bakken (experiment in spe;-)).

Facebook