Ribbon
Pluisjes
Logo Label
milagrow slideshow milagrow slideshow milagrow slideshow
This is an example of a HTML caption with a link.
Whatwedo

Opstellingen vanuit het hart

carol-shure-logo-1-1

Een opstelling brengt op zielsniveau iets in beweging waardoor je dichter bij de verwezenlijking van je verlangen komt en bewuster in het leven staat.
Na het formuleren van je vraag/verlangen, wordt met behulp van representanten gekeken naar wat er in de diepte leeft in je innerlijke belevingswereld.

Door te kijken naar wat zich in het ‘wetende veld’ ontvouwt, wordt zichtbaar waar we onszelf vanuit oude kwetsuren opgesplitst hebben of met wie of wat vanuit het verleden, we nog verstrikt zijn in het heden. .

Of je nu als representant, als vraagsteller of als toeschouwer aanwezig bent, wat zich in het veld laat zien, raakt dikwijls aan je eigen thema’s. Wij zien zo’n opstellingsmiddag dan ook als ‘voeding voor de ziel’.

Een opstelling biedt geen instant-oplossingen, wel ontstaat er op zielsniveau een beweging waardoor je dichter bij de verwezenlijking van je verlangen kan komen.

Dirk ’s Jongers
Doorheen de laatste 15 jaar volgde ik tal van ‘bewustwordings’-workshops om vooral mijn eigen groei te stimuleren en mijn leven een andere wending te geven.
In deze jaren werd ik er mij bewust van dat al deze verschillende methodes ons in wezen naar hetzelfde doel leiden; één zijn met jezelf.
Ook was ik steeds op zoek naar een ‘structuur’ om in te werken. Voor mij lag juist de oplossing in het loslaten van een structuur. Door er gewoon te zijn en te voelen waar het me brengt, kan een opstelling ontstaan volledig opgebouwd vanuit het hart.
och-way.com

Hilde Desloovere
In het systemisch werk, ontmoette ik diverse facilitators die me, elk vanuit een eigen expertise, met hun wijsheid verrijkten. Mijn huidige inspiratiebron is de methode ontwikkeld door Franz Ruppert, die vertrekt vanuit het verlangen van de vraagsteller en zich vooral richt naar de innerlijke belevingswereld. Mijn kracht ligt in het creëren van een veilige omgeving, het niet-oordelend aanwezig zijn en met respect kijken naar wat zich ontvouwt in het veld.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Data:  donderdag 22/12, zondag 15/1
Tijd: deuren en thee 13,30 u start stipt 14,00u – ± 17h30
Locatie: Universa – Milagrow, Groenenhoek 56, 2630 Aartselaar
Prijs: Eigen opstelling €90 – representant €30

Voor inschrijvingen en meer info: bel of mail Dirk ‘s Jongers.
(+324 99 70 18 68 – dirk.s.jongers@gmail.com)
Je kan je ook inschrijven via deze website: Universa – opstellingen vanuit het hart

Facebook